Artiesten

[one_third]

Onze artiesten

Elke tattoo klein of groot verdient de zelfde aandacht.

Met deze instelling staan wij 6 dagen in de week klaar om elke klant zo goed als mogelijk te helpen. Een enthousiast- en ervaren team zal het juiste advies over je tattoo  geven. Waar je uiteindelijk trots mee de deur uitgaat.

[/one_third] [one_third]

Onze kracht

Diversiteit is een groot pluspunt.

Een team van artiesten uit verschillende stromingen is een kracht. Ieder heeft zijn eigen kwaliteiten en op het moment dat je deze met elkaar mag delen, ben je als shop zijnde heel rijk. Elkaar een positieve inbreng meegeven maakt het werk leuk en innoverend.

[/one_third] [one_third_last]

Onze vaardigheden

[bra_graph_container]

[bra_graph Title=”Steriel te werk” Percent=”100″]

[bra_graph Title=”Klantvriendelijkheid” Percent=”95″]

[bra_graph Title=”Eigentijds” Percent=”80″]

[bra_graph Title=”Eigenwerk” Percent=”80″]

[/bra_graph_container][/one_third_last]

[bra_border_divider]

Meet the team

[bra_team_member member_name=”Eric Borst” member_position=”” member_img_src=”” member_social_list=”FaceBook, https://www.facebook.com/eric.borst.7″ member_columns=”3″]Na velen jaren ervaring is Eric zijn voorkeur en passie gevormd naar “black and gray”, een stijl waar Eric zijn werk dan goed aan te herkennen is. Bij het zien van Eric zijn schaduw hoe je niet meer te twijfel n van wie het werk afkomstig is. Naast de shop runnen is blijven ontwikkelen en met de tijd mee gaan, iets waar Eric constant mee bezig is.[/bra_team_member]

 

  • Facebook