Onze werkwijze


IDEE DOORSPREKEN – AFSPRAAK MAKEN – TATOEËREN – NAZORG

U kunt bij Six Feet Under Tattoo terecht voor allerlei soorten tattoo stijlen.

Wij werken met een breed team van professionele artiesten waarin iedere tatoeëerder gespecialiseerd is een verschillende tattoo stijl.

Six Feet Under is een toegankelijke tattoo shop gevestigd in het centrum van Oss. U kunt altijd vrijblijvend binnen lopen met uw idee of ontwerp, graag helpen wij u verder tot uiteindelijk, een waardige tattoo waar je trots mee de deur uit gaat!

Wij werken voornamelijk op afspraak, maar walk-ins zijn ook welkom, mits daarvoor de tijd beschikbaar is.
 1. IDEE DOORSPREKEN
  Voordat je een tattoo laat zetten is het fijn en goed om je alvast te oriënteren. Welke stijl vind je mooi, wil je kleur of juist niet, waar wil je een tattoo en hoe groot moet ‘ie zijn?

  Je kunt ons bellen, mailen of contact opnemen via social media. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren.

  Om een (grotere) tattoo door te spreken is het altijd het beste als je even langskomt in de shop, zo kunnen wij het beste een beeld vormen van wat je wilt. Zo kunnen wij jou aan een passende artiest koppelen, een goede prijsindicatie geven en de juiste tijd ervoor in te delen in de agenda. Er is vrijwel altijd iemand aanwezig om met je mee te kijken en mee te denken.
  Onze openingstijden vind je hier.
 2. AFSPRAAK MAKEN
  Voor kleine tattoos hebben wij vrijwel altijd binnen een paar dagen een plekje voor je.

  Aanbetaling
  Om een afspraak te maken vragen wij je altijd om een aanbetaling te doen. Voor een kleine tattoo is dit €50 en voor grotere stukken minimaal €100. Een aanbetaling komt niet bovenop een tattoo prijs, deze wordt met het eindbedrag verrekend. Bij meerdere sessies wordt je aanbetaling bij je laatste afspraak verrekend.

  Waarom moet er aanbetaald worden?
  Al onze artiesten werken op ZZP-basis, de aanbetaling is voor hen een garantie dat een afspraak wordt nagekomen – om te voorkomen dat de artiest met een gat in zijn agenda zit. Kom je niet opdagen of zeg je lastminute af, dan wordt de aanbetaling gebruikt om de kosten die tot dat moment gemaakt zijn deels te vergoeden.
 3. TATOEËREN
  Vandaag is de dag. Zorg dat je van tevoren goed geslapen, goed gegeten en genoeg gedronken hebt. Zorg ook dat je nuchter bent en je huid niet beschadigd is door de zon of zonnebank (minimaal twee weken voor het tatoeëren niet onder de zonnebank).

  Op het moment van je afspraak is het voor ons het fijnste als je alleen komt. Eventueel een persoon voor support is mogelijk, je supporter mag voor in de shop wachten om zo de rust in het tatoeërgedeelte te bewaren.
  Voor meer richtlijnen waar je rekening mee moet houden met tatoeëren bekijk deze richtlijnen.

  Design
  Tijdens het maken van de afspraak heb je jouw tattoo al doorgesproken. Op de dag van het tatoeëren zal, afhankelijk van de tattoo, de artiest een design voor je hebben uitgewerkt hebben. Soms vindt de artiest het prettig het nog eens samen door te spreken en zal dan ter plekke aan de slag met het ontwerpen van jouw tattoo. Ondertussen kun jij rustig een bakje koffie drinken in de shop. Zodra de artiest klaar is, bespreekt hij zijn ontwerp met je en zal hij waar nodig nog wat aanpassingen doen. Als jullie allebei blij zijn met het ontwerp wordt er een stencil gemaakt van de tattoo. De stencil wordt op de huid geplakt en zo kunnen we voor het tatoeëren de juiste maat en plaatsing bepalen. Als je tevreden bent kunnen we beginnen met het zetten van de tattoo.

  Let op: het is niet mogelijk om voor de dag van de afspraak het design in te zien. Onze artiesten zitten vaak volgeboekt en omdat er veel tijd gaat zitten in het ontwerpen, is het niet haalbaar om de designs verder van tevoren voor te bereiden. Er wordt natuurlijk op de dag van de afspraak genoeg tijd genomen om een design naar wens te presenteren.

  Bijwerken
  Ondanks je goede zorgen is het toch nog altijd mogelijk dat na het genezen sommige stukjes inkt de eerste keer niet goed gepakt hebben. Soms is het dan nodig om 1 keertje bij te werken, als dit nodig is zit het bijwerken (eenmaal) inbegrepen bij de tattoo prijs, als je binnen een half jaar komt. Na het zetten van je tattoo vragen we je daarom om na ongeveer 4-6 weken even langs te komen voor een check-up.
 4. NAZORG
  Lees hier alles over de nazorg.

  Alle Balm nazorgproducten zijn bij ons verkrijgbaar.
 • Facebook